Alen Vitasović snimio novi spot za pjesmu ‘Dojdi vamo’

Za potrebe snimanja, pjevač je u Puli zagrlio više od 200 sugrađana

Odgovor na vječno pitanje, kako učinkovito doprijeti do ženskog srca, Alen Vitasović nedavno je otkrio novim singlom ‘Dojdi vamo‘.

Alen nije krio zadovoljstvo novom skladbom za koju je rekao:”Pjesma je na čakavici, šaljivog karaktera, veselog tempa i govori o odnosu djevojke i muškarca. Pritom ga ona naoko odbija, ali on ne odustaje od svog plana”.

U istom zabavnom tonu snimljen je i video broj na atraktivnim lokacijama u centru Pule, a sve u interakciji sa brojnim prolaznicima i prijateljima. Vjeran sebi i svom dobrom raspoloženju, Alen je svoje brojne sugrađane častio besplatnim zagrljajima.

“Družeći se sa svojim sugrađanima, ali i kroz komunikacija s njima, dobio sam iznimno puno pozitivne energije, koja mi daje inspiraciju za daljni rad”, kazao je Alen, koji je taj dan u Puli zagrlio više od 200 sugrađana.

Kao i u slučaju prethodnih Alenovih uspješnica, ‘Fijaka’ i ‘Lipe oči’, i ‘Dojdi vamo’ autorski potpisuje Tonči Horvat-Hus, koji je zaslužan za glazbu, tekst i aranžman.

Kako sve skupa izgleda, pogledajte u spotu čije snimanje, montažu i video produkciju potpisuje ekipa iz N.O. Productiona, Mladen Đaković i Danilo Caković.