Buran vikend u Gorici

U petak počeo Trofej Turopolja Alpas Cup, potpisao stoper Radničkog iz Niša, u subotu glavna provjera protiv Varaždina...

U Gorici je u petak popodne započeo 19. Alpas Cup Trofej Turopolja. Odigrane su tri utakmice u kojima je Dinamo pobijedio Zagreb 3:1, Sesvete je bilo bolje od Intera Zaprešić 2:0, a Lokomotiva od domaćina Gorice 3:0.

11.08.2017. Velika Gorica – juniori Dinama na turniru u Velikoj Gorici. foto: hnkgorica

Turnir se nastavlja u subotu utakmicama po skupinama, a sudjeluju još Haladas iz Mađarske, Bravo iz Slovenije, i Slaven Belupo. Igra se u tri skupine svaki sa svakim a tri pobjednika i najbolja druga momčad ulaze u završnicu koja se igra u nedjelju.

11.08.2017. Velika Gorica – Branić Radničkog iz Niša, Nemanja Ljubisavljević potpisao za Goricu. foto: hnkgorica

Danas prije podne Gorica je dovela još jednog igrača na poziciji braniča. Profesionalni ugovor sa Goricom na dvije godine potpisao je Nemanja Ljubisavljević dosadašnji igrač Radničkog iz Niša, a očekuje se da će već u prvom kolu protiv Dinama steći pravo igranja. Sutra će Gorica na svom stadionu odigrati i posljednju provjeru pred početak prvenstva, a protivnik Gorice je ovogodišnji povratnik u II HNL momčad Varaždina. Utakmica se igra na gradskom stadionu s početkom u 17:00 sati.