Doris Dragović u svom glamuroznom izdanju

Doris se publici odužila na najljepši način, iznimnim i emotivnim nastupom

U trenutku kada je zakoračila na scenu, publika je bila na nogama, a dva su sata proletjela u trenu. Tako se u jednoj rečenici, na najbolji mogući način, može opisati čarobna koncertna večer koju je jedinstvena Doris Dragović, priuštila svim obožavateljima.

Očito je da postoji neka posebna inspiracija i veza, Doris i prepune koncertne dvorane Vatroslava Lisinskog. Sinoćnji prvi u nizu od tri, u rekordnom roku rasprodana koncerta u zagrebačkom hramu glazbe, opravdao je sva očekivanja, a publika je bila opčinjena. Atmosfera ispunjena emocijama, pljeskom, ovacijama i pjesmom, od uvodnih stihova pa do kraja koncerta, najbolje opisuju ugođaj u Lisinskom.

Doris se publici odužila na najljepši način, iznimnim i emotivnim nastupom, kojeg će se svi rado sjećati i prepričavati.

Posebnu zagrebačku večer, dodatno su uveličali glazbenici i prijatelji, koji su kao posebni gosti na trenutke podijelili pozornicu s Doris. Jacques Houdek, Damir Kedžo, Ivo Gamulin Gianni, te zagrebačka klapa Stine, dobitnici prve nagrade publike na omiškom festivalu klapa, svaki su na svoj poseban i osebujan način, obogatili ovaj nezaboravan koncert.