Poveži se s nama

Crna kronika

Dvoje ozlijeđenih u prometnoj nesreći na Krušaku

Cesta prema Kravarskom bila je dva sata zatvorena za promet

Objavljeno

Automobil Seat Ibiza i kamion sudarili su se danas ujutro kod Krušak brda, javio nam je čitatelj. Kako doznajemo, dvije su osobe lakše ozlijeđene. Zbog nesreće je od 8 do 10 sati bio blokiran promet.

Galerija fotografija

Crna kronika

Prometna nesreća kod čvora Kosnica

Potrebna je opreznija vožnja

Objavljeno

on

Na zagrebačkoj obilaznici (A3) između čvorova Kosnica i Ivanja Reka u smjeru istoka došlo je do prometne nesreće. HAK javlja kako je do sudara došlo na 37.+650 km autoceste. Vozače pozivaju na oprez.

Nastavi čitati

Crna kronika

Kumovao alkohol? U Kurilovcu teška prometna nesreća

Naletio je na teretni automobil VW transporter

Objavljeno

on

U prometnoj nesreći koja se jučer u 19,55 sati dogodila kod čvora Kušanec teško je ozlijeđen 37-godišnji putnik iz Ford Fieste. Automobilom je upravljao dvije godine mlađi muškarac, pod utjecajem 1,30 promila alkohola u krvi. Do sudara je došlo nakon što je naletio na teretni automobil.

“Dolaskom za 530 metara sjeveroistočno od raskrižja s Ulicom Slavka Kolara, nije držao potreban razmak iza drugog vozila te skretanjem u lijevo, prednjim desnim djelom vozila naletio je na zadnji lijevi dio teretnog automobila VW transporter zagrebačkih registarskih oznaka, kojim je upravljao 48-godišnjak, a kretao se u istom smjeru. Od naleta teretni automobil je odbačen udesno na prometnu traku za uključivanje, gdje je u zanošenju lijevom bočnom stranom vozila naletio na metalnu zaštitnu ogradu ceste”, kažu iz policije.

Teško ozlijeđeni putnik je vozilom hitne pomoći prebačen u KBC Zagreb.

 

Nastavi čitati

Crna kronika

Zatvoreni ulazi na autocestu na Kušancu

Objavljeno

on

Autor

Na nadvožnjaku preko autoceste Zagreb – Sisak večeras se nešto prije 21:00 dogodila prometna nesreća u kojoj prema posljednjim informacijama nema žrtava, ali se radi o većoj materijalnoj šteti. Navodno je vozilo sa kamiona vučne službe ispalo na kolnik u toku vožnje. Policija je zbog očevida zaustavila promet s jedne i druge strane nadvožnjaka te neko vrijeme neće biti moguće na čvoru Kušanec ući na auto cestu Zagreb – Sisak kao ni prema Domovinskom mostu već je sav promet usmjeren u Veliku Goricu.

Nastavi čitatiReporter

Izdvojeno