FOTO Goričkim ulicama, 5. listopada 2017.

Pogledajte je li vas 'ulovio' objektiv našeg fotoaparata!

05.10.2017. – Velika Gorica – Goričkim ulicama. Foto: Miljenko Milanović/Cityportal.hr

Kristijan se kasno poslijepodne samo nakratko zadržao na Goričkim ulicama. Tek toliko dok nije došao bus 305 za Staro Čiče. A niti u Čiču se on neće zadržati dugo. Kući će navratiti samo kako bi nešto fino pojeo – pa opet za Zagreb, od kuda je tek došao!

“Upravo sam stigao iz Arene gdje radim preko student servisa. Nakon završene smjene jako sam ogladnio. Nemam novaca kod sebe pa sam odlučio doma na nešto kasniji ručak. Čim pojedem, opet sve ispočetka, za Zagreb. Na večer imam predavanje na Fakultetu prometnih znanosti, gdje sam student druge godine. Onda opet u Goricu i tako u krug“, priča nam Kristijan.

05.10.2017. – Velika Gorica – Goričkim ulicama. Foto: Miljenko Milanović/Cityportal.hr

Matija se sastao s Kristijanom i ostalom ekipom na Autobusnom kolodvoru. On se pak vraća s predavanja sa zagrebačkog Tehničkog veleučilišta i čeka autobus za Okuje.

“I ja sam na drugoj godini fakulteta, ali na relaciji Okuje-Zagreb-Okuje i tako svakoga dana. Nekada imam predavanja ujutro i navečer, što zna biti dosta naporno. U jednom smjeru imam sat i pol vožnje. Dosta mi to oduzima vremena. Ali volim Okuje, taj mir i tišinu, pa i učenje ide lakše nego u Zagrebu”, kaže Matija.

Galerija fotografija: