FOTO Provokativnim fotografijama Alka Vuica najavljuje novu erotičnu pjesmu ‘Istanbul’

Alka: "Istanbul je pravi ljetni hit, ljubavna pjesma plesnog ritma sa vrlo erotičnim i ezoteričnim tekstom"

0

Jedinstvena kantautorica Alka Vuica, odlučila je dodatno ‘zagrijati’ temperaturu svojim obožavateljima. Uvijek vjerna sebi, svom posebnom glazbenom, ali i stilskom izričaju, nizom istodobno provokativnih i senzualnih fotografija, Alka najavljuje novu pjesmu ‘Istanbul’.

Novi singl premijerno će izvesti 20. kolovoza na Etno festivalu Neum, a njime ujedno, najavljuje i predstojeći album.

“‘Istanbul’ je pravi ljetni hit, ljubavna pjesma plesnog ritma sa vrlo erotičnim i ezoteričnim tekstom. Vjerujem da će je moja publika vrlo brzo zavoljeti i uvrstiti u moje najslušanije pjesme. Pjesma je nastala u suradnji s poznatom glazbenicom Jelenom Buca iz grupe Frajle s kojima surađujem na njihova posljednja dva albuma. Iz male radionice ‘Butik glazbe’, koju smo osnovale Jelena Buca i ja, ‘Istanbul’ kreće  u osvajanje etera, a u stvaranju pjesme sudjelovali su i mladi glazbenici Vladimir Uzelac i Nemanja Trbojević. Aranžman potpisuje legendarni Branimir Mihaljević, jedan od naših najuspješnijih producenata”, istaknula je Alka.

‘Istanbul’ će dobiti i svoje video izdanje, a spot je sniman u ekskluzivnoj ‘Vili Bojić’ u Opatiji, jednoj od najljepših i najskupljih vila na Jadranu, vrijednoj 8 milijuna eura.

Dok čekamo novi ljetni hit Alke Vuice ‘Istanbul’, uživajte u fotogaleriji sa snimanja.

Galerija fotografija