Gorenc transporti uvjerljivi pobjednici

2. Memorijalni malonogometni turnir Blaž Galeković Blaško

0

U sklopu Dana svetog Vida u Mraclinu klub i navijačka skupina GPP organizirali su 2. Memorijalni malonogometni turnir Blaž Galeković Blaško.

 

Gorenc transporti. Foto: Vitomir Štuban/cityportal.hr

Sudjelovalo je 9 momčadi koje su razigravale u tri skupine. Pobjednik grupe A bila je momčad Cvjećarne Ana Marija & PU Kos iza koje su ostali drugoplasirani VG Boysi i CB Vision. Momčad AK AŠ Miramare & MNK Kozakiv bila je najbolja u grupi B ispred suparnika iz momčadi Drenthe i PPS Galeković. Najbolji u grupi C bili su Gorenc transporti, a drugoplasirana momčad bila je Mislavova družina iza koje su ostali Gradići.

 

17.06.2017. – 2. Memorijalni malonogometni turnir Blaž Galeković Blaško. Foto: Vitomir Štuban/cityportal.hr

Pobjednici skupina izborili su polufinala dok su drugoplasirane momčadi međusobno razigravale za četvrtog polufinalistu. U tom nadmetanju najbolji su bili igrači iz momčadi Mislavove družine. U pauzi razigravanja članovi navijačke skupine GPP promovirali su nacrtani grafit na zidu sportskog doma u čast pokojnog Blaža Galekovića.

 

Poslije polufinalnih dvoboja AK AŠ Miramare & MNK Kozakiv – Cvjećarna Ana Marija & PU Kos 3:2 i Gorenc transporti – Mislavova družina 2:1 uslijedio je ponoćni finalni dvoboj u kojem su Gorenc transporti deklasirali protivnike iz Zagreba MNK Kozakiv sa uvjerljivih 5:0. Organizator je također nagradio i pojedince: najbolji igrač turnira je Matej Skrbin (Gorenc transporti), najbolji strijelac Filip Onić (Mislavova družina), a za najboljeg vratara je proglašen Petar Tomaš (MNK KOzakiv).

 

Galerija fotografija