Poveži se s nama

Crna kronika

Iz kafića u Novom Čiču ukrao polog

Ušao je kroz prozor od zahoda

Objavljeno

Nepoznati provalnik prošlog je vikenda u noći, između 2 i 5,30 sati, provalio u Caffe bar Burns u Novom Čiču. Sa stražnje strane objekta, preko stepenica, došao je do prozora toaleta i obio ga. Iz kafića je ukrao crni novčanik s 2.000 kuna pologa.

Crna kronika

U Dobrilinoj pronađeno mrtvo tijelo muškarca

Očevidom nisu pronađeni tragovi koji bi ukazivali da je smrt uslijedila kao posljedica kaznenog djela

Objavljeno

on

Jučer oko 22 sata u Ulici Dr. Jurja Dobrile policijski službenici su na parkiralištu u osobnom automobilu pronašli mrtvo tijelo 47-godišnjaka. Očevidom nisu pronađeni tragovi koji bi ukazivali da je smrt uslijedila kao posljedica kaznenog djela. Tijelo je prevezeno u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku Zagreb.

Nastavi čitati

Crna kronika

Zaplijenjeno 2,65 grama marihuane i tri jointa

Policija je do droge došla tijekom redovitih patrola i legitimiranja u noćnim satima

Objavljeno

on

Tijekom proteklih tjedan dana gorička policija je zaplijenila 2,65 grama marihuane i tri jointa. Većina zapljena dogodila se na području Velike Gorice, a jedna u Petrovini. Policija je do droge došla tijekom redovitih patrola i legitimiranja u noćnim satima. Protiv šestero osoba kod kojih je pronađena marihuana policija će podnijeti prekršajne prijave nadležnom državnom odvjetništvu.

Nastavi čitati

Crna kronika

Brzo uhićen pljačkaš benzinske postaje u Susedgradu

Muškarac je zaposleniku benzinske prijetio pištoljem

Objavljeno

on

Maskirani razbojnik jučer je oko 23 sata opljačkao benzinsku postaju na Aleji Bologne u Susedgradu. Prijeteći vatrenim oružjem 38-godišnjem zaposleniku benzinske, ukrao je nekoliko tisuća kuna.

“Brzom reakcijom policijskih službenika na Samoborskoj cesti zatečena je osoba koja se dovodi u vezi s ovim kaznenim djelom te je dovedena u službene prostorije na kriminalističko istraživanje“, kažu iz policije.

Nastavi čitatiReporter

Izdvojeno