Kreće 14. izdanje MNL “Vukomeričke gorice 2017”

0

Nakon sezone velikog nogometa sredinom lipnja započinje malonogometna liga Vukomeričkih gorica koja se igra tijekom čitavog ljeta sve do Velike Gospe kada je završnica u Dubrancu. U nedjelju 18. lipnja u Gornjem Hruševcu na igralištu Kravaršćica točno u 15 sati odigravanjem 1. kola kreće 14. izdanje nadasve popularne Breške lige.

 

Zlatko Petrac. Foto: Vitomir Štuban/cityportal.hr

Zlatko Petrac jedan od glavnih ljudi Organizacijskog odbora lige od njenih samih začetaka je rekao:
“Očekuje nas 17 neizvjesnih kola, teških borbi na terenu, izvan ali i poslije terena za igru. Ovim putem sve pozivamo na naše brege preko ljeta gotovo svaki vikend, praznikom ili blagdanom do Velike Gospe kad je završnica u Dubrancu. Prije svega moram spomenuti da su uz mene od samog početka ideje i realizacije Breške lige kako je mi zovemo od milja moji suradnici Darko Brajković i Franjo Kovačić Pevec. Cilj nam je druženje i promocija Vukomeričkih gorica. Za pojedino mjesto mogu igrati samo domicilni igrači koji stanuju u mjestu za koje igraju. Tijekom svih ovih godina, liga je opravdala svoju svrhu, jer posjećenost je zavidna, igra se kvalitetan mali nogomet, a svi posjetitelji mogu uživati i u odličnoj gurmanskoj ponudi, a uz to mnoga su mjesta izgradila i nova igrališta.”

 

 

Raspored 1. kola: Kravarsko – Cerovski Crh, Hotnja – Lijevi Štefanki, Dubranec – Donji Hruševec, Gornja Opatija – Opatija, Markuševec – Strezojevo, Velika Buna – Pokupsko, Vukomerić – Gladovec, Gornji Hruševec – Kozjača, Novo Brdo – Šiljakovina.