Nikad moćnija Katarina Rautek poručuje ‘Idi sad’!

'Izuzetno sam nestrpljiva da čujem reakcije publike'

Ona je žena i pjevačica koja svom neposrednošću osvaja na prvu, predstavlja novo, kreativno, glazbeno iznenađenje. Nakon odlično prihvaćenog, prvog solo singla ‘Makni mi se…’, Katarina Rautek predstavlja novu pjesmu, znakovitog naziva ‘Idi sad’.

Uz svoju vokalnu kvalitetu, simpatična i uvijek nasmijana Katarina, ovom je skladbom prikazala i neku drugu, energičnu i moćnu stranu.

Kao i u slučaju Katarininog singla prvijenca ‘Makni mi se…’, glazbu i stihove nove pjesme potpisuje Jadranka Krištof, dok su aranžman i produkcija rezultat zajedničkog rada Mihaela Bluma i Jadranke.

”Idi sad’ po meni je najbolja pjesma koja sam otpjevala u životu. Ima tu neku snagu, moć i energiju. Sama po sebi, ja sam energična i to je sve na neki način preneseno u pjesmu. Ta moja energija, popraćena je odličnom glazbom, tekstom i produkcijom. Stoga sam izuzetno nestrpljiva da skladba zaživi u eteru, da čujem reakcije publike, jer meni je pjesma kako se kaže, „bomba“. Ovo je inače druga skladba na kojoj zajednički radim sa Jadrankom Krištof kojoj zahvaljujem na svemu. Isto tako se zahvaljujem i Miroslavu Rusu, koji vjeruje u mene i moje pjesme”, istaknula je Katarina.