Pjesma Zdravka Čolića na prvom mjestu ljestvice eurovizijskog portala

Čola je iza sebe ostavio brojna popularna imena poput ovogodišnjeg pobjednika Eurosunga Salvadora Sobrala, Helenu Paparizo, Laru Fabian, Ruslanu i brojne druge

0

Jedan od najutjecajnijih eurovizijskih portala ‘Eurovision on Top‘, uvrstio je novu pjesmu Zdravka Čolića ‘Mala’ na vrh top liste ‘TOP 20+5’, u konkurenciji izvođača iz cijele Europe.

Iako je na Euroviziji nastupao davne 1973. godine sa skladbom ‘Gori vatra’, eurovizijski fanovi iz cijelog svijeta i dalje pomno prate rad Zdravka Čolića. Zahvaljući glasovima svih onih koji vole Čoline pjesme, njegov aktualni singl “Mala” od danas je na prvom mjestu ove top liste. Zdravko je iza sebe ostavio brojna popularna imena poput ovogodišnjeg pobjednika Eurosunga Salvadora Sobrala, Helenu Paparizo, Laru Fabian, Ruslanu i brojne druge.

Singl ‘Mala’ Zdravko je objavio na svoj rođendan, 30. svibnja, a u spotu jednu od uloga tumači i poznata glumica Jelena Gavrilović.

“Radujem se i drago mi je što za rođendan publici poklanjam novu pjesmu i spot. U planu je da petnaesti studijski album bude objavljen ove jeseni, a ovo je prva pjesma s novog albuma koju predstavljamo, a koju sam radio sa mojim dugogodišnjim suradnicima”, rekao je Čolić.