Poveži se s nama

Crna kronika

Policiji još uvijek nepoznat identitet mrtve žene pronađene u Velikoj Kosnici

Sumnjaju da je riječ o ženskoj osobi čiji je nestanak prijavljen još prošle godine

Objavljeno

U prošli petak u Velikoj Kosnici pronađeno je mrtvo tijelo ženske osobe. Policija pronađeni leš dovodi u vezu s nestankom osobe prijavljenim prošle godine.

„Najvjerojatnije se radi o osobi čiji je nestanak prijavljen prošle godine, ali zbog promjena nastalih na tijelu nije bilo moguće utvrditi identitet osobe“, otkrio nam je Nikica Ljubanović iz PP Velika Gorica.

Tijelo je se nalazi Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku u Zagrebu, gdje je u tijeku postupak utvrđivanja identiteta i uzroka smrti pronađene mrtve ženske osobe.

Nastavi čitati

Crna kronika

Uhićen prgavi masovni kradljivac

Nemaskiran je ulazio u objekte te uz prijetnju noža djelatnicima otuđivao novac iz blagajni i cigarete

Objavljeno

on

Policijski službenici VI. policijske postaje Zagreb dovršili su kriminalističko istraživanje nad 22-godišnjakom zbog osnova sumnje da je počinio četiri kaznena djela razbojništva. Sumnja se da je kaznena djela  počinio u siječnju, ožujku i travnju ove godine i to u tri trgovine i jedan kiosk na području Novog Zagreba na način da je nemaskiran ulazio u objekte te uz prijetnju noža djelatnicima otuđivao novac iz blagajni i cigarete.

Materijalna šteta iznosi oko 14.000 kuna. Policijski službenici su nakon kriminalističkog istraživanja osumnjičenog predali pritvorskom nadzorniku, a posebno izvješće su dostavili nadležnom državnom odvjetništvu.

Nastavi čitati

Crna kronika

Početkom tjedna policija zaplijenila 3,6 grama marihuane

Dvojica mladića dobrovoljno predali paketiće tijekom legitimiranja

Objavljeno

on

Početkom tjedna gorička policija je tijekom legitimiranja kod dvojice mladića pronašla dva paketića s marihuanom. Prva zapljena dogodila se u mjestu Turopolje, gdje je policija kod 19-godišnjaka pronašla 1,7 grama marihuane.

U utorak oko 22 sata policija je zaustavila 23-godišnjaka kod Osnovne škole Eugena Kumičića. Tijekom legitimiranja mladić im je predao paketić s 1,9 grama marihuane.

Nastavi čitati

Crna kronika

Ispred obiteljske kuće izgorio VW Transporter

Objavljeno

on

Zbog tehničke neispravnosti električnih instalacija na motoru, u Donjem Podotočju je izgorio kombi VW Transporter 2.0 zagrebačkih registarskih oznaka. U trenutku izbijanja požara vozilo u vlasništvu 39-godišnjaka se nije nalazilo na prometnici, već je bilo parkirano ispred obiteljske kuće.

Iz policije kažu kako je požar izbio jučer oko 16,30 sati , a da su ga ugasili vatrogasci. Materijalna šteta iznosi oko 10.000 kuna.

Nastavi čitati
ReporterIzdvojeno