Poslušajte novu pjesmu Pips, Chips & Videoclipsa

Pjesmom 'K1' obilježavaju svoju 25. godišnjicu

0

Kultni bend Pips, Chips & Videoclips u povodu svoje 25. godišnjice na glazbenoj sceni izdao je novu pjesmu. Za ‘K1’ kažu kako predstavlja ono najbolje od njih u ovom trenutku. Pipsi su ovom pjesmom poslali poruku ‘Budi dobar u zlom svijetu‘ za koju misle da je važna u vremenu i na mjestu u kojem živimo.

“Baš nikad nam na obljetnice nije uspjelo isfurati događanje kakvo smo htjeli, na način koji smo planirali. Veliki samostalni koncerti nas nisu zanimali, uvijek smo razmišljali o multimedijalnom, multižanrovskom pristupu gdje bi Pipsi bili samo puzzla većeg mozaika. Nije nam se poklopilo tako da niti jednu do dandanas nismo obilježili. Eto, zato  za našu 25. godišnjicu dajemo song – K1“, rekao je Dubravko Ivaniš.

K1 u svibnju bi trebala dobiti i popratni video spot, a Ivaniš se nada kako su pronašli dobitnu režiserko glumačku kombinaciju:”Nevjerojatan postotak spotova koje vidim zadnjih ohoho godina su mi potpuno bezveze, tako da često odlučimo pjesmu ostaviti bez slike, što je zaista loše za promociju, ali barem me ne boli želudac od činjenice da je song spotom devalvirao, umjesto da bude suprotno.”

U svibnju kreću i koncerti, a fanovi će Pipse moći vidjeti i na festivalima i na solo svirkama diljem Hrvatske.