Šestoligaš Turopoljac ravnopravan petoligašu Odri

0

U Kučama, u pripremnoj utakmici, kod Turopoljca gostovala je Odra koja igra u 1. zagrebačkoj ligi (peti rang) i minimalnom razlikom dobila lokalnog županijskog prvoligaša (šesti rang). Igralo se ravnopravno, a Turopoljac je imao kazneni udarac kod 0:1 kojeg je pucao Lučić, a Nikšić obranio. Kazna je ubrzo stigla jer za 0:2 zabili su redom Ivan Čorak na ubačaj Pavlovića i Dario Cvetković iz kontre i lob udarca.

U drugom poluvremenu Kučani su bili bolji, ali uz puno promašaja. Razliku na 1:2 smanjio je iskusni Miro Paviša na asistenciju Milatovića, ali onda umjesto poravnanja, na 1:3 povećao je europogotkom iz slobodnjaka Matija Majdak. Za konačnih 2:3 opet je zabio Miro Paviša preciznim udarcem nakon nekoliko vezanih zicera domaćih. Igralo se po nesnosnoj sparini pa je vrlo dobri sudac Tihomir Čunčić Zeko podijelio utakmicu na četvrtine da bi se igrači mogli osvježiti. Bila je to solidna test utakmica u pravom sportskom ozračju, a zajedničko druženje i večera nakon dvoboja samo su upotpunili smisao igranja ovakvih dvoboja.

TUROPOLJAC – ODRA 2:3

Kuče. Igralište Turopoljca na Knejama. Gledatelja 50. Sudac: Tihomir Čunčić (Kuče)
Strijelci: 0:1- Čorak (21), 0:2 – Cvetković (37), 1:2 – MI. Paviöa (61), 1:3 – Majadak (65), 2:3 – Mi. Paviša.

TUROPOLJAC: Culović, Fabijančić, Bušić, F. Hajduk, Stuparić, Mikulinc, Paradžik, Nikolić, Milatović, Lučić, Gmižić (još su igrali: Trputec, Markulin, Cavrić, Martić, Čunčić, Mi. Paviša) Trener: Mario Paviša

ODRA: Nikšić, Čorak, Dedić, Karadakić, Jurkin, Pavlović, Žaper, Majdak, Cvetković, Šarčević, Papac (još su igrali: Zubak, Kanić).
Trener: Davor Gudiček