Trinaestero goričkih poduzetnika uspješno završilo edukaciju

Usavršavali su se u područjima financija, strateškog upravljanja i ljudskih resursa

0

U prostoru Gradske razvojna agencija VE-GO-RA-e danas su podijeljene su diplome velikogoričkim poduzetnicima. Njih trinaestero uspješno je završilo Program menadžerskog osposobljavanja u trajanju od 50 sati. Predavanja su se održavala petkom i subotom, a počela su krajem rujna.

„Od 20 kandidata odabrali smo one najperspektivnije. Odlučili smo se isključivo na lokalne poduzetnike s obzirom na to da smo imali upita iz Zagreba i ostatka županije. Željela bih naglasiti da se ovakve vrste programa inače dosta naplaćuju i skupe su, a mi smo odlučili upotrijebiti sredstva iz našeg budžeta upravo u tu svrhu. Želja nam je potaknuti poduzetničku klimu u našem gradu“, rekla je Ana Radman, ravnateljica VE-GO-RA-e.

Foto: Matea Brenčić/Cityportal.hr

Program je u potpunosti bio prilagođen polaznicima i svojevrsna je nadogradnja menadžerskih vještina. Tako su polaznici usavršavali svoja znanja u području financija, strateškog upravljanja i ljudskih resursa.

„Iznenađen sam koliko su dobro teme odabrane i koliko sam naučio. Apsolutno izvrsno uloženo vrijeme. VE-GO-RA nam je omogućila veliko teorijsko znanje, a znanje je najvažniji alat managera i vrijedi velike novce. Predavači su bili izvrsni, imali su vrlo tešku misiju pred sobom, sažeti jednosemestralno predavanje, ili čak višegodišnje u 10 sati prezentacije. Uz to, trebalo se prilagoditi skupini ljudi iz potpuno različitih grana industrije i opsega posla“, izjavio je Željko Križek iz Zlatarske radionice Križek d.o.o. iz Donje Lomnice.

Iz velikogoričke razvojne agencije za 2018. godinu najavljuju niz novih edukativnih aktivnosti namijenjenih velikogoričkim poduzetnicima.