U kino dolaze tri nova filma

Osim erotskog trilera '50 nijansi slobodniji', od sutra su u kinu i akcijski triler sniman u Hrvatskoj te animirani film 'Dugi iz kamenog doba'

0

Animirani film “Dugi iz kamenog doba”, erotski triler “Pedeset nijansi slobodniji” te akcijski triler “Odmetnici” noviteti su koji sutra stižu na platno goričkog kina.

Urnebesna prapovijesna avantura smještena u doba prapovijesti prati pećinskog čovjeka koji sa svojim najboljim prijateljem, divljom svinjom Hognobom, pokušava ujediniti njihovo pleme u borbi protiv moćnih neprijatelja. Film je u Kinu Gorica svaki dan do srijede u 18 sati.

Nastavak megapopularnog filma “Pedeset nijansi sive” donosi nastavak priče o Christianu Grayu i Anastasiji, koji su sada vjenčani.

“Nakon što je Christian prihvatio poziciju predsjednika tvrtke, Anastasia se sada mora prilagođavati ne samo njegovoj posesivnoj prirodi i bračnom životu, već i muževom novom, bogatom životnom stilu. Iako je od početka bila svjesna nepredvidljivosti života uz njegovih pedeset nijansi, bračni će im život donijeti više izazova no što se ikada nadala”, piše u najavi ovog erotskog trilera.

U tri termina Goričani će moći pogledati i visokobudžetni akcijski triler “Odmetnici” čija radnja prati američke marince koji pokušavaju riješiti davno zaboravljenu tajnu i pritom na dnu jezera otkrivaju sanduke u kojima su skrivene zlatne poluge. Zanimljivo je da su dio ekipe filma činili hrvatski filmski djelatnici i da se film snimao upravo u Hrvatskoj.

Detaljan raspored projekcija dostupan je na internetskoj stranici Pučkog otvorenog učilišta Velika Gorica.