U prodaji je prvi album Pravila Igre ‘Nebo na mojoj strani’

Sve je počelo skladbom po kojoj se zove i njihov prvi album, koja je kao prva pjesma potpunih debitanata na glazbenoj sceni zasjela na broj 1 HR top 40

0

Grupa debitanata koja je postavila nova Pravila Igre i u dvije godine zasjela na sam vrh glazbene scene, dodala je novu najsjajniju zvijezdu na glazbeno nebo. Radi se o njihovom albumu prvijencu ‘Nebo na mojoj strani‘ u izdanju Hit Recordsa.

Dvanaest pjesama, uključujući hit singlove ‘Nebo na mojoj strani’, ‘Lijek za besane noći’, ‘Kamen na duši’, ‘Na ulazu’, ‘Okovano srce’, ‘Na tvojim usnama‘, ‘Zagrli me’, te aktualna hit balada ‘Ako’, sastavni su dio ovoga albuma.

Kako su svojedobno sami isticali, publika je u protekle dvije godine imala prilike čuti i doživjeti nešto do sada neviđeno u regionalnim okvirima, moderniji i urbaniji pop-rock.

“Teško je pronaći prave riječi kada je u pitanju album prvijenac kojeg smo čekali dvije godine. Neopisivo smo sretni i ponosni, jer s ovim albumom zaokružujemo jednu cjelinu i jednu etapu našeg rada. Najviše od svega hvala svima vama, našim dragim fanovima, koji ste uz nas od samih početaka i od kojih nestrpljivo očekujemo mišljenje i recenzije našeg albuma prvijenca”, poručuju dečki iz Pravila Igre.

Prvi album, osam singlova i pripadajućih video brojeva, vrhovi radijskih i televizijskih top lista, ali i milijuni pregleda na YouTubeu, tek su mali dio uspješne glazbene priče vrijedne ekipe.

Podsjetimo sve je počelo skladbom ‘Nebo na mojoj strani’, koja je kao prva pjesma potpunih debitanata na glazbenoj sceni zasjela na broj 1 HR top 40 nacionalne top liste radijskog emitiranja. Iza njih su brojni live nastupi diljem regije sa jednom od najvećih glazbenih zvijezda Tonijem Cetinskim, koji ih je, očaran njihovom kvalitetom, bez razmišljanja pozvao na svoju koncertnu turneju, a tijekom koje ih je gledalo više od 60 tisuća obožavatelja.