Velika Gorica predstavlja se na “Rexpo”-u

0

Grad Velika Gorica sudjelovati će na 4. međunarodnom sajmu investicijskih projekata „Rexpo 2015“ koji će se održati  28.10.-29.10.2015. u Poslovnom centru Hypo Expo XXI u Zagrebu.

Sajam je namijenjen investitorima, izvođačima, projektantima, bankama, osiguravajućim društvima, investicijskim fondovima, ministarstvima, gradovima, županijama i svim ostalim zainteresiranim za razvoj javnih i privatnih investicija. U sklopu sajma održat će se i Rexpo Forum na kojem će sudjelovati iskusni stručnjaci za EU fondove te predstavnici međunarodnih institucija i Europske komisije. Na 2500 m2 izložbenog, konferencijskog i prostora za sastanke okupit će se domaći i strani ulagači te će biti predstavljeni najbolji investicijski projekti u regiji.

Grad Velika Gorica, kroz prezentacije, promovirat će sve pokrenute projekte kao i nekoliko područja gospodarske namjene, najvažnija je  poduzetnička zona Rakitovec. Važnost poticanja investicija doprinosi razvoju Grada te ga čini gospodarski zanimljivim i perspektivnim mjestom za ulaganje u Republici Hrvatskoj.