Poveži se s nama

HOTNEWS

VIDEO Crvena zvezda osvojila Alpas Cup 2017.

Ekipa Nogometnog kluba Međimurje najveće iznenađenje turnira

Objavljeno

Jedan od najvećih turnira za uzrast U-11 u jugoistočnoj Europi proteklog vikenda u Kurilovcu je okupio 600-tinjak mladih nogometaša. Četrdeset ekipa u dva dana odigralo je više od 150 utakmica. Pobjednik ovogodišnjeg turnira po drugi puta u posljednjih pet godina stiže nam iz Beograda, a pogađate radi se o najtrofejnijoj momčadi Srbije – Crvenoj Zvezdi koja je petu godinu zaredom sudionik ovog turnira. Zvezda je u finalu pobijedila Međimurje 3:1, a u utakmici za treće mjesto Dinamo je bio bolji od Splita 2:1.

U utješnoj skupini najbolji su bili dječaci Sturma iz Graza koji su u finalu bili bolji od vršnjaka iz Zadra 5:0, dok je treće mjesto osvojila momčad Istre koja je pobijedila Segestu 3:2

Kako je to izgledalo pogledajte u videu.

 

 

 

HOTNEWS

FOTO Obilježili Dan planeta Zemlje i svima poslali poruku

‘Postanite svjesni da živite u prekrasnom, malom planetu’

Objavljeno

on

Učenici Područne škole Buševec obilježili su Dan planeta Zemlje. Njihove marljive ruke očistile su okoliš škole i posadile sadnice raznolikog cvijeća. Kažu kako im je najvažnije razvijati svijest o važnosti zaštite i očuvanja naše prirode i planeta Zemlje.

Ujedno su i poslali poruku svima nama: Postanite svjesni da živite u prekrasnom, malom planetu i čuvajte ga da i dalje ostane takav za nas i buduće naraštaje!

Galerija fotografija:

Nastavi čitati

CityLIGHTS

VIDEO Petek na Gorice, 20. travnja 2018.

Prodavača ponijela pjesma pa razdijelio cijeli štand!

Objavljeno

on

Ne propustite video:

Nastavi čitati

CityTV

VIDEO Uskoro nastavak rekonstrukcije Kurilovečke ulice

Početkom svibnja nastavlja se rekonstrukcija Kurilovečke, od A.K.Miošića do Matice hrvatske…

Objavljeno

on

Stanari dijela Kurilovečke ulice, od ulice A.K. Miošića do Tesline ulice, konačno su dočekali završetak radova na rekonstrukciji te prometnice koju je danas obišao i gradonačelnik Dražen Barišić.

Nastavi čitati
ReporterIzdvojeno