Poveži se s nama

HOTNEWS

VIDEO Sastalo se Dječje gradsko vijeće, a evo što traže od odraslih kako bi sretnije odrastali

Objavljeno

Na sjednici Dječjeg gradskog vijeća gradonačelnik Dražen Barišić i njegovi zamjenici, Ervin Kolarec i Krešimir Ačkar, djeci iz goričkih vrtića i škola morali su dati odgovore na sasvim ozbiljna pitanja te poslušati njihove prijedloge za ljepše djetinjstvo svih malih Goričana. Što su sve poželjeli da grad napravi za njih te što ih muči, pogledajte u videu.

Djeca su pitala i ponudila rješenja koja bi im omogućila sretnije odrastanje, a na odraslima je sada da daju sve od sebe i pokažu kako na ulazu u Veliku Goricu s razlogom stoji ploča Grad prijatelj djece.

Galerija fotografija

 

HOTNEWS

FOTO Obilježili Dan planeta Zemlje i svima poslali poruku

‘Postanite svjesni da živite u prekrasnom, malom planetu’

Objavljeno

on

Učenici Područne škole Buševec obilježili su Dan planeta Zemlje. Njihove marljive ruke očistile su okoliš škole i posadile sadnice raznolikog cvijeća. Kažu kako im je najvažnije razvijati svijest o važnosti zaštite i očuvanja naše prirode i planeta Zemlje.

Ujedno su i poslali poruku svima nama: Postanite svjesni da živite u prekrasnom, malom planetu i čuvajte ga da i dalje ostane takav za nas i buduće naraštaje!

Galerija fotografija:

Nastavi čitati

CityLIGHTS

VIDEO Petek na Gorice, 20. travnja 2018.

Prodavača ponijela pjesma pa razdijelio cijeli štand!

Objavljeno

on

Ne propustite video:

Nastavi čitati

CityTV

VIDEO Uskoro nastavak rekonstrukcije Kurilovečke ulice

Početkom svibnja nastavlja se rekonstrukcija Kurilovečke, od A.K.Miošića do Matice hrvatske…

Objavljeno

on

Stanari dijela Kurilovečke ulice, od ulice A.K. Miošića do Tesline ulice, konačno su dočekali završetak radova na rekonstrukciji te prometnice koju je danas obišao i gradonačelnik Dražen Barišić.

Nastavi čitati
ReporterIzdvojeno