Zanimljiv nogomet i dobra organizacija turnira u Mičevcu

Turnir kao odlična prigoda za test trenutačne pripremljenosti

Trodnevni turnir seniorskih momčadi ‘Kup Mičevec 2017’ u organizaciji NK Klas započeo je jučer, a na njemu sudjeluje 12 klubova: Ban Jelačić (Vukovina), Meštrica (Gornja Lomnica), Odra (Zagreb), Mladost (Obrezina), Dinamo Hidrel (Novo Čiče), Lomnica (Donja Lomnica), Lukavec, Čehi (Zagreb), Rugvica, Vatrogasac (Kobilić), Nur (Zagreb) i Klas (Mičevec). Momčadi su podijeljene u 4 skupine, igra se u trajanju 2×30 minuta, a pobjednici skupina plasirat će se u poluzavršnicu turnira, koja će biti odigrana u nedjelju (13. kolovoza) s početkom u 16 sati. Finale je u 19:30 sati. Tri prvoplasirane momčadi bit će nagrađene peharima, a posebna nagrada namijenjena je najboljem igraču.

U jučerašnjim susretima, u kojima je bila očita razlika u pripremljenosti suparnika, Ban Jelačić, Dinamo Hidrel i Lukavec opravdali su ulogu favorita i zabilježili pobjede te tako istakli kandidaturu za prva mjesta u skupinama. Ovaj turnir poslužit će trenerima da, dva tjedna pred početak novog prvenstva, provjere kvalitetu igrača koji su klubovima pristupili u ovom prijelaznom roku. Utakmice su vodili mladi suci Ivan Marinčević, Marko Klasnić i Nikola Meić.

Natjecateljski dio turnira vodi Igor Barukčić, a kompletnu logistiku Antonio Veldić.

Rezultati

Ban Jelačić – Meštrica 5:2, Mladost – Dinamo Hidrel 1:3 (M. Tadić / V. Novosel 2, Horvatić), Lukavec – Čehi 3:0.

Subota, 12.08.2017.

13:15 Klas – Vatrogasac; 14:30 Odra – Meštrica; 15:45 Mladost – Lomnica; 17:00 Čehi – Rugvica; 18:15 Nur – Vatrogasac; 19:30 Lomnica – Dinamo Hidrel.

Galerija fotografija